Έχετε απενεργοποιημένο το javascript. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε το javascript για την βέλτιστη λειτουργία της ιστοσελίδας.

Ανακοίνωση σχετικά με τα Πρωτόκολλα Καθαρισμού

Για περισσότερα από 25 χρόνια έχουμε το προνόμιο να σας φιλοξενούμε σε ένα κομψό περιβάλλον που διατηρεί τα υψηλότερα πρότυπα υγιεινής, ασφάλειας και άνεσης. Η ασφάλεια και η ευημερία των επισκεπτών και των συνεργατών μας παραμένουν πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα.

Όσον αφορά τον νέο κοροναϊό (SARS-CoV-2), παρακολουθούμε ανελλιπώς τις ενημερώσεις του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) και άλλων εθνικών αρχών, όπως και αυτές του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) και των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) για να διασφαλιστεί ότι οι διαδικασίες ασφάλειας και καθαριότητας που ακολουθούμε εντατικοποιούνται και ευθυγραμμίζονται συνεχώς με τις επίσημες οδηγίες.

Το Σχέδιο Υγείας και Ασφάλειας του ξενοδοχείου προβλέπει μέτρα, προδιαγραφές και διαδικασίες για όλα τα τμήματα και για την αντιμετώπιση ασθενειών που μπορούν να μεταδοθούν στην κοινότητα, σύμφωνα με τα πρότυπα του Υπουργείου Υγείας και άλλων εθνικών αρχών. Καθώς πρόκειται για μια ρευστή κατάσταση, θα σας ενημερώνουμε συνεχώς για τις νέες διαδικασίες που λαμβάνουν χώρα.

Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε για άλλη μια φορά στην όασή μας και στο ηλιόλουστο νησί της Ρόδου. Μέχρι τότε, ελπίζουμε ότι θα παραμείνετε ασφαλείς, δυνατοί και ανθεκτικοί.

Η ομάδα του Rodos Park Suites & Spa

Πιο πρόσφατα νέα