Έχετε απενεργοποιημένο το javascript. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε το javascript για την βέλτιστη λειτουργία της ιστοσελίδας.

Ανακοίνωση σχετικά με τα Πρωτόκολλα Καθαρισμού

Αξιότιμοι επισκέπτες,

 

Τα τελευταία 25 χρόνια έχουμε το προνόμιο να σας φιλοξενούμε σε ένα κομψό περιβάλλον που διατηρεί τα υψηλότερα πρότυπα υγιεινής, ασφάλειας και άνεσης. Η ασφάλεια και η ευημερία των επισκεπτών και των συνεργατών μας παραμένουν πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα.

Όσον αφορά τον νέο κοροναϊό (SARS-CoV-2), παρακολουθούμε ανελλιπώς τις ενημερώσεις του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) και άλλων εθνικών αρχών, όπως και αυτές του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) και των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) για να διασφαλιστεί ότι οι διαδικασίες ασφάλειας και καθαριότητας που ακολουθούμε εντατικοποιούνται και ευθυγραμμίζονται συνεχώς με τις επίσημες οδηγίες.

Το Σχέδιο Υγείας και Ασφάλειας του ξενοδοχείου προβλέπει μέτρα, προδιαγραφές και διαδικασίες για όλα τα τμήματα και για την αντιμετώπιση ασθενειών που μπορούν να μεταδοθούν στην κοινότητα. Καθώς η πανδημία εξακολουθεί να εξελίσσεται με απρόβλεπτους τρόπους, είμαστε υποχρεωμένοι να αναμένουμε όλες τις νεότερες οδηγίες από τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές της Ελλάδας σχετικά με τα πρωτόκολλα Υγείας και Ασφάλειας που θα ισχύσουν το 2021. Δεδομένου ότι πρόκειται για μια ρευστή κατάσταση, θα σας ενημερώνουμε συνεχώς για τις νέες διαδικασίες που λαμβάνουν χώρα.

Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε για άλλη μια φορά στο Rodos Park Suites & Spa και στο ηλιόλουστο νησί της Ρόδου το 2021. Μέχρι τότε, ελπίζουμε ότι θα παραμείνετε ασφαλείς και να θυμάστε πάντα ότι το ελληνικό καλοκαίρι είναι μία κατάσταση ευτυχίας (state of mind).

 

Με εκτίμηση,

Άρης Σουλούνιας

CEO

Κολοσσός Α.Ε.

Rodos Park Suites & Spa

Πιο πρόσφατα νέα