Έχετε απενεργοποιημένο το javascript. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε το javascript για την βέλτιστη λειτουργία της ιστοσελίδας.

Εκδηλώσεις & Συνέδρια

Με την πολυτέλεια σε πρώτο πλάνο, το ξενοδοχείο Rodos Park Suites & Spa στη Ρόδο αποτελεί το ιδανικό σκηνικό για παραμυθένιους γάμους, καρποφόρες επαγγελματικές συναντήσεις και επιτυχημένες επιχειρηματικές εκδηλώσεις

Ανεπιτήδευτη πολυτέλεια, διακριτικό στιλ, υπηρεσίες εξαιρετικής ποιότητας και μια προνομιακή τοποθεσία λίγα μόλις λεπτά από τη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου: αυτοί είναι οι λόγοι για τους οποίους το ξενοδοχείο Rodos Park είναι ο ιδανικός χώρος για επιτυχημένες επαγγελματικές συναντήσεις, επιχειρηματικές εκδηλώσεις, συνέδρια, γάμους, ιδιωτικά πάρτι και λοιπές κοσμικές εκδηλώσεις με έδρα τη Ρόδο.

Αναζητάτε έναν χώρο για μια μικρή επαγγελματική συνάντηση με περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων; Ένα επαγγελματικό συνέδριο με συμμετοχές που ξεπερνούν τα 300 άτομα; Μια πολυτελή γαμήλια τελετή που θα εντυπωσιάσει μικρούς και μεγάλους; Όποια κι αν είναι η αιτία, η πεπειραμένη ομάδα του Τομέα Εκδηλώσεων του ξενοδοχείου μας θα φροντίσει έως και την πιο μικρή λεπτομέρεια. Η πολύχρονη εμπειρία, η εμμονή στην τελειότητα, ο απαρέγκλιτος επαγγελματισμός και η αγάπη μας για δημιουργικότητα θα εξασφαλίσουν στο έπακρο την επιτυχία οποιασδήποτε εκδήλωσης επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στο ξενοδοχείο μας.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με τη διοργάνωση εκδηλώσεων στο ξενοδοχείο μας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο +30 22410 89700 ή στείλτε μας e-mail στο info@rodospark.gr.